خانه نشریات دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران- اخبار خانه ی نشریات
برگزاری ششمین دوره روزنامه نگاری در علم و صنعت ایران

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

  مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه ی دانشگاه، ششمین کارگاه آموزش روزنامه نگاری دانشگاه علم وصنعت ایران را ویژه ی صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشگاهی برگزار نمود.

  ششمین کارگاه آموزش روزنامه نگاری برای دانشجویان، با هدف ارائه­ ی آموزش فنی روزنامه نگاری به دست اندرکاران نشریات دانشجویی، طی روزهای 14 و 21 بهمن ماه، به مدت 16 ساعت، در سالن کنفرانس ساختمان 15 خرداد دانشگاه برگزار گردید.

  در این دوره­ی آموزشی سرفصل های؛ مدیریت در نشریات دانشجویی، سبک های خبر نویسی، شیوه های تهیه ی گزارش، مقاله نویسی، تکنیک های مصاحبه، ضوابط فعالیت نشریات دانشگاهی، قانون و حقوق مطبوعات، اخلاق رسانه ای، گرافیک، صفحه آرایی و اصول زیبا سازی بصری، توسط امیر هوشنگ قلندری، یکی از چهره های شناخته شده­ی حوزه­ی نشریات دانشگاهی و نویسنده ی اولین کتاب روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی تدریس شد.

  دکتر افشین شریعت، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز با حضور در قسمتی از این دوره­ی آموزشی، ضمن تشکر از جناب آقای قلندری و سرکار خانم تاج­الدین، کارشناس نشریات دانشگاه و دانشجویان شرکت کننده در این کلاس بیان نمودند: امیدوارم دوره ی آموزشی ای که برای شما برگزار گردیده و تلاش­هایی که در این حوزه انجام می­گردد، مفید باشد. مطمئناً حضور شما دانشجویان در این جلسه، نشان دهنده ی حس مسئولیت شما نسبت به مسائل اجتماعی و دغدغه هایی مربوط به باور و یا نوع نگاهی که دارید بوده و این برای ما بسیار ارزشمند است. امیدوارم ما به عنوان مسئول، بتوانیم حامی و پاسخگوی خوبی برای این نوع تلاش شما باشیم.

  دکتر شریعت، در بخش دیگری افزودند: امیدوارم همه ی ما بتوانیم در یک فضای مطلوب دانشجویی و البته دوستانه، در کمال احترام برای هم، به بیان دیدگاههای خود پرداخته و فارغ از این که فرد مقابل با نظرات من همراه هست یا خیر، برای یکدیگر حریم و حرمت قائل بوده و اصول اخلاقی را رعایت نموده و همه ی دانشجویان بتوانند در محدوده  قانون  و در فضایی کاملا امن به بیان نظرات و دیدگاههای خود بپردازند.

 ایشان با ذکر این نکته که قبلا در نشستی با دانشجویان فعال در زمینه ی نشریات دانشگاهی تبادل نظر داشته ایم، نسبت به برگزاری و تکرار این نشست با دانشجویان عرصه ی مطبوعات دانشگاهی استقبال نموده و اظهار امیدواری نمودند که بتوان در آن جلسه، از حرفهای همدلی اهالی مطبوعات دانشگاه بیشتر بشنویم و این موضوع برای ما بسیار حایز اهمیت است.

  هم چنین ایشان گفتند: امیدوارم همانطور که در بسیاری از تشکل های دانشگاه جشنواره های متفاوتی وجود دارد، در دانشگاه علم و صنعت ایران بتوانیم جشنواره ی نشریات داشته و فضای دانشگاه را بتونیم یک فضای پر انرژی تر نماییم. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سپس به اهمیت رسانه در قالب رسانه­ی نوشتاری(مطبوعات) جهت اشاعه­ی فرهنگ و تمدن به صورت مکتوب اشاره نمودند.

  دکتر شریعت در پایان، از دانشجویان خواستند تا نظرات خود را جهت برگزاری این دوره و دوره های مورد نیاز اعلام نمایند.

  در پایان این دوره ی آموزشی آزمونی نیز برگزار گردید و به سه نفر از دانشجویانی که بالاترین امتیاز را کسب نموده اند، جوایزی اهدا خواهد گردید.

  خاطر نشان می سازد که این دوره براساس اجرای ماده ی 15 دستور العمل ناظر بر نشریات دانشگاهی بوده و شرط اعطای مجوز به متقاضیان شرکت در دوره ی آموزشی مصوب و قبولی در آزمون پایان دوره این کارگاه می باشد.

  هم چنین بر اساس دستور العمل فعالیت ناظر بر نشریات دانشگاهی، متقاضیان انتشار نشریات باید در این دوره شرکت نموده و موفق به قبولی در آزمون شوند ضمن آنکه غیبت بیش از 4 ساعت موجب تجدید دوره می شود.

  به کسانی که در آزمون پایان دوره موفق به کسب نمره قبولی شوند گواهینامه پایان دوره اهدا می شود.

نشانی مطلب در وبگاه خانه نشریات دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران:
http://khn.iust.ac.ir/find-1.58.25.fa.html
برگشت به اصل مطلب